Contact

U kunt ons hier vinden!

E-mailadres

dietistkhan@gmail.com

Bel Ons

Telefoonnummer

+31 (0)70-2143528

Mobiel

+31 (0)6-17730490

Hoofdvestiging

Weimarstraat 196, 2562 HP Den Haag

 

Nevenvestigingen

– Melis Stokelaan 1898, 2541GC Den Haag

– Neherkade 1708, 2521 RH Den Haag

– Vaillantlaan 410, 2526 HW Den Haag

– Vaillantlaan 1, 2526 HA Den Haag

– Beresteinlaan 405, 2542 JK Den Haag

– Prins Hendrikplein 3, 2518JA Den Haag

– Huigenbos 29, 1102 KA Amsterdam

– Polderweg 192, 1093 KP Amsterdam

– Rosestraat 91, 3071 JP Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag van 9:00 t/m 17:00

6 dagen per week geopend

Contact

Neem op elk moment contact op!

 

Vul alstublieft het onderstaande contactformulier in met uw naam, e-mail, telefoonnummer en bericht, en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen!

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Mijn boek over:
Voeding & Gezondheid bij Hindostanen

Gezondheid behelst niet slechts de afwezigheid van ziekte. Gezond leven is een kwestie van bewust kiezen. Onze voeding bepaalt voor een groot deel hoe wij er uitzien, hoe wij functioneren en hoe wij ons voelen. Voeding is een sleutel tot een duurzaam leven.“Wie op zijn tocht naar het bereiken en behouden van optimale gezondheid, kennis, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en wilskracht als gezellen meevoert, zal door open water op een zekere haven kunnen aankoersen”.

 

Nederlandstalig

316 pagina’s

Gewicht 1,9kg

U wordt doorgestuurd naar BorcaDen Webshop die uw bestelling voor ons zal verwerken.

Mijn boek over voeding en gezondheid voor Zuid-Aziaten

Een informatief boek over de dagelijkse voeding van India (Pakistan, Bangladesh, Bhutan, Sri Lanka, Malediven, Nepal) en de meest voorkomende aandoeningen zoals voedselallergieën, obesitas, hypertensie, diabetes mellitus, hypercholesterolemie, nierstoornissen en hart- en vaatziekten. (Boek is in Engels geschreven)

Sue-Shen Chen, Diëtistenpraktijk – S.A. Khan Voedings- en Dieetadviesbureau

Uitgever: Dietitian Khan BV Netherlands, 2013

ISBN 9081424904, 9789081424905

U wordt doorgestuurd naar BorcaDen Shop die uw bestelling voor ons zal verwerken.

Veelgestelde Vragen

Ontdek Hoe Het Werkt!

Wat kan ik verwachten tijdens een consultatie met Diëtist Khan?
Tijdens een consult zal Diëtist Khan jouw voedingsbehoeften, gezondheidsdoelen en medische geschiedenis beoordelen om een gepersonaliseerd voedingsplan te creëren en begeleiding te bieden om je doelstellingen te bereiken.
Is de benadering van Diëtist Khan geschikt voor specifieke dieetvoorkeuren of medische aandoeningen?
Ja, de benadering van Diëtist Khan is op maat gemaakt om verschillende dieetvoorkeuren en medische aandoeningen te accommoderen. Ze ontwerpen aangepaste voedingsplannen die aansluiten bij individuele behoeften en levensstijlen.
Hoe vaak moet ik follow-up afspraken plannen met Diëtist Khan?
De frequentie van follow-up afspraken hangt af van jouw specifieke gezondheidsdoelen en vooruitgang. Meestal hebben cliënten om de paar weken follow-up afspraken om hun vooruitgang te volgen en indien nodig aanpassingen aan hun plan te maken.
Kan Diëtist Khan helpen bij gewichtsbeheer met een gebalanceerde voeding?
Absoluut! Diëtist Khan is gespecialiseerd in gewichtsbeheer en kan deskundige begeleiding bieden om je te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden door middel van een gebalanceerde voeding en levensstijlveranderingen.
Hoe kan Diëtist Khan helpen bij het verbeteren van de spijsvertering?
Diëtist Khan kan je huidige dieet en levensstijl beoordelen om potentiële triggers en onbalans te identificeren die van invloed kunnen zijn op je spijsverteringsgezondheid. Door gepersonaliseerde voedingsaanbevelingen en levensstijlaanpassingen te doen, kunnen ze helpen bij het verlichten van spijsverteringsproblemen en het bevorderen van een gezondere spijsvertering.
Kan Diëtist Khan begeleiding bieden bij het omgaan met voedselallergieën of intoleranties?
Ja, Diëtist Khan heeft ervaring in het omgaan met voedselallergieën en intoleranties. Ze kunnen je helpen problematische voedingsmiddelen te identificeren, een veilig en gebalanceerd voedingsplan op te stellen en praktische tips te geven om met dieetbeperkingen om te gaan en zo te zorgen voor optimale voeding en welzijn.

Over Suhail Khan

Professionele Voedingscoach

Suhail Khan heeft onafhankelijke diëtistpraktijken in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Naast zijn werk als primaire zorgverlener geeft hij regelmatig cursussen op het gebied van voeding met betrekking tot verschillende aandoeningen. Hij organiseert kooklessen en workshops en geeft lezingen en presentaties.

Lezen en schrijven over voeding en gezondheid is zijn passie.